Your health Almere

Paar jaar jonger met een ooglift en fillers: het kan echt!

Geplaatst op

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om jonger te lijken. In de medische wetenschap heeft de tijd niet stil gestaan. Sinds de jaren tachtig zijn er middelen en behandelingen op de markt gekomen waarmee je jonger kunt lijken dan je werkelijk bent of juiste jonger kunt lijken, zodat je in tune bent je ware leeftijd, want sommige mensen lijken ouder dan ze zijn. Wil je meer weten over deze bijzondere behandelingen met vele toepassingen, lees dan snel verder? Ooglidcorrectie Amsterdam helpt je graag om de juiste behandeling te krijgen.

Fillers

Het leuke van fillers is dat ze veilig zijn. De stof die gebruikt wordt: hyaluronzuur is lichaamseigen en wordt meestal met een klein naald oppervlakkig in de huid gebracht. Zo voel je er nauwelijks iets van. Het resultaat mag er zijn: rimpels en plooien, ook volumeverlies, worden opgeheven door de fillers. Vroeger werden er permanente fillers gebruikt, maar nu niet meer omdat daar complicaties van kwamen. Fillers van nu zijn niet permanent en worden naar verloop van tijd door het lichaam afgebroken.

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is niets anders dan het ooglid weer een jongere look te geven. Wallen onder de ogen, geven in sommige gevallen een verouderde look. Dit kan met een ooglidcorrectie verholpen worden. Bovenste ooglidcorrectie wordt wel vergoed door verzekering, maar onder vaak niet. Dit omdat de eerste medische complicaties geeft als hoofdpijn, onderste doet dit niet.

Mooie resultaten

De fillers en ooglidcorrecties zijn populair vanwege de natuurlijke resultaten die een behandeling opleveren. Veel bekendheden en professionals laten zich behandelen, omdat ze menen sterk van hun uiterlijk afhankelijk te zijn om hun succes te behouden. Ze werken vaak in de communicatieve beroepen (tv, sales zaken wereld) dan is soms een extra steuntje in de rug, geen overbodige luxe, want vaak krijgen ze niet genoeg rust door het harde werken. Met deze behandelingen kun je echt een paar jaartjes jonger lijken.

Tips om je kliniek te kiezen

Zoals in elke business zijn er cowboys of -girls die snel willen scoren met een goed lopend product voor een uiterst lage prijs. Vaak wordt er dan ergens op bezuinigd en meestal ben jij dat en je gezondheid. Daarom een aantal tips om de keuze voor je kliniek op te baseren.

  • Lees recensies online
  • Bezoek de kliniek
  • Ga een gesprek aan met de arts
  • Doet hij of zij de behandeling zelf of doen assistenten het?
  • Is het de laagste prijs? Prijsvechter?

Meer ontdekken?

Er is de wereld aan informatie over cosmetische behandelingen te vinden op onze site. Lees over autisme en volg het laatste nieuws.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden