Your health Almere

Een nieuwe look voor je gebit met cosmetische behandelingen!

Geplaatst op

De laatste decennia zijn er tal van ontwikkelingen geweest in de tandheelkunde waarmee het mogelijk geworden is om je tanden een lichte look te geven. Ook is het zelfs mogelijk om eventuele schoonheidsfoutjes (die jij zelf vooral opmerkt) te corrigeren. In deze blog gaan we je uitleggen welke cosmetische behandelingen helpen. Dat is een schitterende manier om je gebit weer te laten stralen. Kijk met ons mee en laat je inspireren! Tandarts Rotterdam helpt je graag verder met de nodige kennis en kunde.

Bleken

Wanneer je jaren wijn gedronken hebt, kan het zo zijn dat je daardoor verkleuringen aan je tanden hebt. Als jij je daar erg aan stoort, dan zijn er echt mogelijkheden om dit te verhelpen. Gelukkig maar, niet waar? De tandarts heeft tegenwoordig een heel arsenaal tot zijn of haar beschikking om je hiermee te helpen. Vooral de bleekbehandeling is een gewilde oplossing, omdat deze zo snel resultaten laat zien. Met een gel die perioxide bevat, worden je tanden lichter gemaakt. Je kunt zelfs kiezen hoe licht ze moeten worden.

Facings

Heb je een scheve tand of zit er eentje tussen die er een beetje freaky uitziet qua tint? Dan is het gemakkelijk om deze problemen met facings op te lossen. Hoe het werkt? Heel gemakkelijk! Je kunt bij de tandarts schildjes voor je tanden laten plaatsen. Deze zijn op maat gemaakt van composiet (zelfde materiaal als vullingen) of porselein (duurder en minder snel te plaatsen dan composiet). Met een of twee behandelingen is het mogelijk om weer een stralende rij tanden te hebben. Wat zijn we toch dol op die witte dingen!

Implantaten

Het kan zo zijn dat je een of meerdere tanden of kiezen moet missen. Dit kan lastig zijn met eten. Gelukkig zijn hiervoor oplossingen bedacht, die het mogelijk maken om weer een volledige rij met tanden en kiezen te hebben. Implantaten zijn hiervoor de ideale oplossing. Een implantaat wordt met een schroefje in je kaak gezet. Na drie maanden ongeveer kun je er een kunsttand of -kies op draaien. Deze is natuurlijk qua tint gelijk aan de rest.

Conclusie

Je hoeft je totaal niet druk te maken over de esthetische aspecten van je gebit. Deze zijn stuk voor stuk op te lossen door de diverse esthetische behandelingen die je tandarts kan doen. Laat je informeren door deze dentale expert!

Gerelateerde berichten

4 remedies tegen kiespijn

Word je gek van kiespijn? De meesten van ons hebben deze ondraaglijke pijn wel eens meegemaakt. Dus hoe stop je het en alle ellende die ermee gepaard...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden