Your health Almere

4 remedies tegen kiespijn

Geplaatst op

Word je gek van kiespijn? De meesten van ons hebben deze ondraaglijke pijn wel eens meegemaakt. Dus hoe stop je het en alle ellende die ermee gepaard gaat? Dit artikel geeft je vier manieren om tijdelijke verlichting van dit probleem te bieden.

Dit zijn vier remedies die je kunnen helpen:

1. Knoflook

Pel het teentje knoflook en plaats het gewoon in de buurt van de mond waar je pijn ervaart. Bijt erop en houd het een paar minuten vast om het in het aangetaste gebied te laten intrekken. Soms kan dit een wat branderig gevoel veroorzaken, maar meestal gaat dit na een paar minuten weg. Als de verbranding aanhoudt, spoel het dan gewoon af met warm zout water en dit zou wat onmiddellijke verlichting moeten geven.

2. Kruidnagelolie

Kruidnagelolie kun bij de meeste winkels die specerijen verkopen kopen en werkt goed voor verlichting van kiespijn. Kruidnagelolie zal goed werken als de tand een gaatje heeft ontwikkeld. Neem gewoon een wattenbol met een paar druppels kruidnagelolie erop en duw het in de holte en bijt erop. Dit kan je wat verlichting van de pijn geven.

3. Andere remedies

Andere zaken die je kunt gebruiken zijn een wattenbol zijn vanille-extract, of andere extracten zoals pepermunt of citroen. Doe net als kruidnagelolie gewoon een paar druppels van het extract dat je kiest op de wattenbol en hopelijk krijg je verlichting.

4. Medicijnen

Om onmiddellijk verlichting te krijgen moet je waarschijnlijk naar de drogisterij gaan. Medicijnen zoals anbesol en oragel die je op het gebied rond de tand kunt wrijven kunnen de pijn tijdelijk verdoven. Ook pijnmedicijnen zoals naproxen, acetaminofen en ibuprofen kunnen verlichting bieden totdat je hulp kunt krijgen.

Zoals je zou kunnen vermoeden zijn de pijnremedies die in dit artikel worden besproken tijdelijk en moet je waarschijnlijk een afspraak maken met de tandarts Rotterdam als de aandoening verergert en je een permanente oplossing nodig hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden