Your health Almere

Beter in je vel door een onzichtbare beugel

Geplaatst op

Een mooie glimlach is aantrekkelijk. Het is iets wat ons meteen opvalt wanneer we iemand tegenkomen. Het is dus niet zo gek dat veel mensen, ontzettend veel geld uitgeven aan manieren om hun tanden witter te maken. In deze blog gaan we het hebben over een oplossing die zeer effectief is. Woon je in de buurt van Amsterdam? Dan is het simpel, ga eens langs bij tandarts Amsterdam centrum. 

Onzichtbare beugel

Een stralende glimlach begint met rechte tanden. Dit kun je heel eenvoudig bewerkstelligen met onzichtbare beugels, zoals de Invisalign beugels. Deze beugels worden van een doorzichtig materiaal gemaakt en passen perfect op jouw gebit. Ze zijn namelijk naar jouw gebit gemaakt. Sommige tandartsen gebruiken nog het ouderwetse synthetische klei-goedje, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om een scan te laten maken. Je gebit wordt dan gescand en een beugel wordt precies op de vorm van je tanden gemaakt. Niemand heeft door dat je een beugel draagt, je kunt deze dus schaamteloos de hele dag inhouden. Behalve bij eten, dat wordt een zootje en is niet zo hygiënisch.
Je kunt deze beugels ook combineren met een tandenbleek pasta. Deze pasta is speciaal gemaakt om je tanden witter te maken. 

Beter in je vel zitten

Er zijn tal van studies te vinden waarin staat dat meer glimlachen een direct resultaat heeft op je geluksgevoel. Dit komt omdat wanneer je meer lacht, je automatisch meer dopamine en serotonine aanmaakt. Je kunt dus als het ware je brein misleiden om gelukkiger te zijn. Wellicht dat je minder glimlacht omdat je niet helemaal tevreden bent over je gebit. Door je gebit te verbeteren en witter te maken, krijg je ongetwijfeld zin om lekker veel te glimlachen! Je hebt er namelijk veel voor gedaan. Hierom raden wij een onzichtbare beugel aan: je krijgt een beter gebit, lacht meer en wordt dus gelukkiger. Kom maar op met die complimentjes.

Gerelateerde berichten

4 remedies tegen kiespijn

Word je gek van kiespijn? De meesten van ons hebben deze ondraaglijke pijn wel eens meegemaakt. Dus hoe stop je het en alle ellende die ermee gepaard...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden