Your health Almere

4 cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

Steeds meer mensen kiezen voor een cosmetische behandeling, het wordt steeds populairder iets te laten doen aan je uiterlijk. Ook bij de tandarts kan je tegenwoordig kiezen uit een hoop behandelingen die iets veranderen aan het uiterlijk van je gebit. Voor veel mensen een uitkomst als je niet een goed gebit hebt. Wat de mogelijkheden zijn dat lees je hier.

Implantaten

Een implantaat is een titanium kunstwortel die wordt geplaatst om een missende tand te vervangen. Boven op het implantaat wordt een kroon of een brug geplaatst zodat je weer zonder problemen kunt praten en lachen. Tijdens de behandeling wordt de wortel vervangen voor een kunstwortel.

Facings

Een andere behandeling die je ook bij de tandarts kunt laten doen is het laten plaatsen van facings. Facings worden gebruikt voor het verbeteren van het uiterlijk van het gebit. Zo kun je op deze manier je tanden witter maken net zoals met bleken, maar ook spleetjes volledig wegwerken. De kleur en de vorm van je tanden is volledig naar wens aan te passen door dat de facings bewerkbaar zijn. De facings worden geplaatst als een soort schild over je tanden, je kunt ze laten plaatsen bij facings Utrecht.

Orthodontie

Misschien wel de meest bekende, het specialisme binnen de tandheelkunde waarbij de stand van de tanden volledig wordt geoptimaliseerd door de orthodontist: orthodontie. Op deze manier ontstaat er een mooi en harmonieus gebit. Veel jongeren hebben tegenwoordig in hun jongere jaren al een beugel, dit zorgt ervoor dat de tanden op deze leeftijd al goed worden gezet. Meestal hoeft een persoon daarna geen beugel meer, maar toch komt het soms nog voor.

Tanden bleken

En als laatste: het laten bleken van je tanden. Een behandeling die steeds meer mensen overwegen. Je kunt tegenwoordig bij heel veel tandartsen je tanden vrij snel laten bleken. Veel mensen denken dan aan stralend witte tanden die iets te veel opvallen, maar je kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende tinten. Hierdoor zijn jouw tanden precies naar eigenvoorkeur te bleken.

Gerelateerde berichten

4 remedies tegen kiespijn

Word je gek van kiespijn? De meesten van ons hebben deze ondraaglijke pijn wel eens meegemaakt. Dus hoe stop je het en alle ellende die ermee gepaard...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden