Your health Almere

Wat kan een moderne tandarts allemaal voor je doen?

Geplaatst op

We zijn een aantal behandelingen die heel erg populair zijn bij de moderne tandarts, je moet dan denken aan cosmetische behandelingen. Daaronder vallen er een aantal die we even willen uitlichten in deze blogpost, lees dus snel verder en profiteer van de informatie. Zo weet jij precies wat je kunt doen als je een behandeling nodig acht. Neem altijd contact op met je tandarts. 

Beugel die onzichtbaar is

Vroeger hadden we beugels die nogal opvielen, bijvoorbeeld de buitenboordbeugel, tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer. Er zijn namelijk onzichtbare beugels waar volwassenen en kinderen van kunnen profiteren. Deze beugels worden achter de tanden geplaatst waardoor ze niet opvallen. Ook is het mogelijk om ’s nachts met een bitje in te slapen zodat je tanden in de nacht recht gemaakt worden. Er zijn heel veel voordelen verbonden aan de recht gebit, zo is het makkelijker schoon te maken en zullen er minder problemen van dentale aard zich voordoen.

Facings laten plaatsen is een goed idee 

De laatste jaren is het steeds populairder geworden facings te laten plaatsen voor je tanden. Dit betekent eigenlijk dat de tandarts schildjes rond je tanden maakt. Deze zijn altijd op maat gemaakt en zorgen ervoor dat tanden dan helemaal opgebouwd worden, zoals ze ooit waren. Facings zijn gemaakt van composiet, dit is een zeer sterk materiaal waar ook witte vullingen van gemaakt worden. Ze gaan heel erg lang mee en als je ze goed verzorgd blijven ze supermooi.

Tanden laten bleken is top 

Steeds meer mensen hebben ontdekt dat het mogelijk is om je tanden te laten bleken. Zo hoef je niet meer met gele tanden rond te lopen. Wanneer jij vindt dat je tanden geel of bruin geworden zijn en je wilt eigenlijk wel graag die witte glimlach terug die je vroeger altijd had, neem dan snel contact op met de tandarts! Deze kan heel gemakkelijk met peroxide je tanden bleken. Zorg er wel voor dat je niet kiest voor superwit, want dat ziet er onnatuurlijk uit. Aan de andere kant is er ook een beetje een cultuur gaande waarbinnen het juist wel weer aantrekkelijk is wanneer ze net iets te wit zijn. Als jij dat ook leuk vindt, ga er dan maar voor :). Meer weten over de verschillende behandelingen? Bij tandarts Almere vertellen ze je er graag meer over. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden