Your health Almere

Trainen en een beetje extra hulp: een nieuwe look!

Geplaatst op

Je kunt nog zoveel uurtjes trainen in de sportschool, bijvoorbeeld om overgewicht weg te werken, een jonger gezicht krijg je er meestal niet van. Sterker nog, mensen die wat voller zijn in het gezicht, ogen vaak wat jonger. Wanneer jij een boel kilo’s bent kwijtgeraakt, kan het voorkomen dat je ineens ouder lijkt. Dat is niet de bedoeling natuurlijk! In deze blog gaan we je vertellen hoe je dit effect kunt tegen gaan. 

Doe je schema’s

Het is erg slim om direct te vragen naar een schema bij de sportschool. Op deze manier weet je zeker dat je oefeningen doet die je hele lichaam sterker gaan maken. Door te sporten verhoog je het metabolisme van je lichaam en zul je sneller kilo’s kwijt raken. Er zijn verschillende oefeningen in zo’n schema die je moet volgen. Denk daarbij aan: armoefeningen, renoefeningen, maar ook bewegingen op apparaten waarmee je de beenspieren kunt versterken. Zo zijn er nog tal van oefeningen waarmee je lichaam wordt getraind. 

Voeding is belangrijk 

Wanneer je niet op je voeding let, zul je niet afvallen. Ook niet als je veel traint, want dat laatst hou je namelijk niet vol als je niet goed eet. Snoepen moet je niet doen als je wilt afvallen en ook alcohol drinken is niet verstandig. Veel mensen doen dit wel in het weekend, omdat ze er toch niet helemaal vanaf kunnen blijven. Zo vinden het relaxt, zonder drankje is het niet leuk. Veel mensen vragen zich toch ook af, of ze dan niet beter iets kunnen gaan doen wat wel leuk is zonder drankje. Zij komen dan tot de conclusie dat een drankje overbodig is. Het is overigens een afweging die jezelf moet maken. 

Een cosmetische behandeling

Ok, je bent lekker een paar kilo afgevallen, maar hebt een ouder gezicht gekregen. Dan is het tijd om te overwegen of een filler behandeling iets voor jou is. Dit zijn injecties met hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof die vocht aantrekt wanneer deze in de huid is ingebracht (een vrijwel pijnloze behandeling). Zo kan volume dat verloren is gegaan in het gezicht, bijvoorbeeld door veel afvallen, op een mooie en natuurlijke manier worden teruggebracht. Natuurlijk krijg je niet hetzelfde gezicht terug als voor het afvallen, maar een jonger uitziend gezicht dat past bij je nieuwe look. Meer weten? Neem contact op met een cosmetische kliniek!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden