Your health Almere

Tips om fillers te gebruiken: mooi oud worden

Geplaatst op

Fillers zijn een relatief veilige manier om ouderdom tegen te gaan. Je kunt ze in een speciale kliniek laten injecteren. Wat is een filler en wat heb ik eraan? In deze blog geven we je de antwoorden waar je verder mee komt. Fillers Amsterdam helpt je graag met de juiste behandeling.

Wat zijn fillers?

De actieve stof van fillers is hyaluronzuur. Deze injecteer je in de huid met een klein naaldje. Dit is een lichaamseigen stof die afgebroken wordt binnen een paar maanden. We noemen dit daarom niet-permanente fillers. De eigenschap van deze stof is, dat het de huid meer volume geeft. Dit effect blijft steeds langer werkzaam naarmate je meerdere behandelingen doet.

Wanneer je met fillers kunt beginnen?

Een tip is om niet supervroeg met fillers te beginnen. De juiste tijd is eigenlijk wanneer je lijntjes nog niet goed zichtbaar zijn. Op dat moment kunt je beginnen met een lage dosering en dit voorkomt dat je de eerste keer direct al meer nodig hebt. Dit is dus een soort van preventie.

Injectables 

Fillers vallen onder de injectables. Ook Botox is een injectable en dit middel biedt net als fillers de mogelijkheid om ouderdomsverschijnselen te vertragen en op te heffen. Injectables moeten na een aantal maanden herhaald worden, omdat deze natuurlijke stoffen door het lichaam afgebroken worden.

Tips om de kliniek te kiezen

Een aantal tips om je kliniek te kiezen:

  • Doet de arts de behandeling zelf of zijn assistenten
  • Is het een prijsvechterkliniek?
  • Hoe is de staat van het gebouw
  • Wat zijn de recensies op Google?

Door met verstand te kiezen kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Hoewel de behandeling veilig is, blijft het toch een cosmetische behandeling met risico’s als het niet goed uitvoert wordt.

Conclusie

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die mensen mooier oud laten worden. In de praktijk betekent dit het vertragen en vervagen van ouderdomsverschijnselen. Begin er op tijd mee en houd het bij. Dan blijven de resultaten op peil en steeds langer te zien. Er is tegenwoordig een nieuw paradigma als het gaat om het gebruik van fillers en andere injectable, zoals Botox. Niet meer platspuiten, maar opfrissen. Dat is een behoorlijke switch met als oogst cosmetische resultaten die natuurlijk ogen.

Ook interessant

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden