Your health Almere

Is jouw lichaam klaar voor de volgende zomer?

Geplaatst op

Iedereen herkent het wel: hard sporten om volgende zomer er weer net iets beter uit te zien in je badkleding. Met het nieuwe jaar voor de deur begint iedereen vaak weer fanatiek met sporten. Maar toch lang niet iedereen lukt het om zijn doel te bereiken. Lees daarom hier de laatste tips om uiteindelijk je doel te behalen!

Samen maakt alles leuker

Zoek iemand om samen mee te sporten! Dit zorgt ervoor dat er altijd iemand is die vraagt of je mee gaat en dan hoef je dus niet alleen. Samen sporten maakt het een stuk gezelliger en zo kun je dus ook nog een beetje kletsen onder het sporten. Doordat je eigenlijk aan iemand ‘vast’ zit blijft je motivatie hoger.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je in je eentje beter presteert en eigenlijk helemaal geen behoefte hebt om samen met iemand te zijn tijdens het sporten. Zorg dan als je niet genoeg motivatie hebt dat je altijd wel mensen om je heen hebt die je kunnen motiveren om door te zetten, ook als je even geen zin hebt.

80% is eten

Veel mensen denken dat ze met veel sporten hun resultaten zullen bereiken. Maar het tegendeel wordt vaak bewezen. Zo is je voeding 80% van invloed en sporten maar 20%. Zorg dus altijd voor een goed, regelmatig en gezond eetpatroon. Een dagje naar de MC Donalds kun je beter overslaan, en die zak chips? Voeding is voor de meeste mensen het lastigste onderdeel. Het is verleidelijk om te gaan eten als je je bijvoorbeeld verveelt. Maar naarmate je meer sport en je voedingspatroon hebt veranderd, zul je gaan merken dat het steeds makkelijker wordt.

Training op maat

Ben je nou zelf niet zo sportief en durf je het niet zo goed aan om in je eentje te gaan sporten. Dan kun je altijd nog kiezen voor personal training. Hierbij wordt je persoonlijk begeleid door een ervaren trainer. Deze trainer helpt je met sporten, voeding en je mind-set. Bij personal training Lelystad en Almere kun je terecht voor dit soort trainingen. Een ding is hierbij 100% zeker, deze mensen zullen jou blijven motiveren en helpen met het behalen van je doelen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden