Your health Almere

Gezond blijven in het westen

Geplaatst op

Het is soms niet gemakkelijk om gezond te blijven in het westen. Er zijn zoveel soorten voedsel beschikbaar, dat het je wel echt gaat duizelen als je zo eens rondkijkt, en het is ook overal te krijgen. Een goede keuze maken is niet altijd heel makkelijk of je hebt erg gewoon niet zo’n zin in. Je hebt dan zin in de wat minder gezonde keuze. Maar dat wil je dan uiteindelijk wel weer compenseren. En dat kun je dus heel mooi doen met biocidin. 

Met biocidin lukt het je zeker om je darmflora op orde te krijgen mocht je in je vakantie jezelf een beetje te veel hebben laten gaan. Er zijn een aantal problemen die voort kunnen komen uit een verkeerde darmflora. Er wordt ook wel gezegd dat een goede gezondheid bij de buik begint. Daar kun je dus zelf een heleboel aan doen. 

Gezonde eetopties op vakantie 

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen om een beetje gezond te eten op vakantie, zo tussen de Mac-maaltijden door (denk aan je biocidin!). 

  • Sushi. Wanneer je niet voor de meest zware varianten met veel mayonaise gaat, dan is sushi echt een goede gezonde optie. De frisse vis en de groenten (avocado!). Zitten goede voedingsstoffen in. 
  • Noedels. De verse noedels uit Azië met de heerlijke gewokte groentes, dat is echt een prima keuze. Helemaal niet vet en er is een behoorlijke variatie aan ingrediënten te kiezen.  

Andere tips voor een geslaagde maaltijd 

Het is heerlijk om op vakantie met elkaar uit eten te gaan. Dat kan je heel goed doen bij speciale restaurants waar je doorgaans wel met een hoogzekerheidsgehalte van kan aannemen dat het helemaal goed zit met het menu: restaurants waar de locals steevast komen. Want zoals veel mensen die vaak reizen weten, dat zijn nu precies de restaurants waar je moet gaan zitten. Zo’n restauranthouder gaat natuurlijk niet slecht eten verkopen aan mensen die in de buurt wonen en te allen tijde verhaal kunnen komen halen wanneer het allemaal niet deugt. 

Daarnaast is het natuurlijk ook altijd een goed idee om de reviews van Google goed te bekijken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden