Your health Almere

Geboortekaartjes, verstuur ze!

Geplaatst op

De bedoeling van een geboortekaartje is natuurlijk om te laten weten dat je een kindje hebt gekregen. Dit is een bijzonder moment en daarom worden de geboortekaartjes als een soort uitnodiging gebruikt om de baby te zien! Zo kan jij je vreugde met iedereen delen!

Wat staat er op het kaartje

Ten eerste staat natuurlijk de naam van het kindje op het kaartje. Tegenwoordig worden er steeds moeilijkere en ingewikkeldere namen gegeven en zo kan je dan op deze manier iedereen de correcte spelling laten zien. Verder mag je ook met volle trots je eigen achternaam neerzetten bij het kindje!

Daarnaast staat het gewicht en de lengte van de baby vaak op het kaartje. Dit komt vaak goed van te pas als de gasten bijvoorbeeld kleding voor het kleintje willen brengen. Zo weten ze ongeveer welke maat nodig is. Natuurlijk staat ook de geboortedatum op de kaart en vaak staat er ook een leuk gedichtje in of een stuk tekst dat de familie heeft geschreven.

In het kaartje kunnen ook bezoektijden staan voor het kraambezoek. Soms worden hier ook speciale kraamfeestkaartjes gebruikt.

Waarom geboortekaartjes sturen?

In Nederland is het een traditie om geboortekaartjes te sturen, daarom moedigen wij dit ook extra aan! Daarnaast is het superleuk om een geboortekaartje te sturen. Zo zijn je familie en vrienden direct op de hoogte van je kleintje. Ook is dat kaartje dan een mooie herinnering voor jullie en voor de ontvangers!

Als je op zoek bent naar geboortekaartjes dan kan je allerlei geboortekaartjes kopen. Je hebt grappige, kleurrijke, simpele geboortekaartjes. Ook heb je geboortekaartjes voor jongens en geboortekaartjes voor meisjes. 

Maak vooral het geboortekaartje uniek, geef er je eigen draai aan. Het is het moment voor jullie familie dus maak het zo speciaal als dat je wilt!

Tot slot, wij denken dat geboortekaartjes een leuke en uitnodigende manier zijn om de geboorte van je baby te vieren. Zo kan je gemakkelijk je vreugde delen met wie je ook wilt! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden