Your health Almere

De gietvloer als basis voor je praktijk design

Geplaatst op

Veel mensen vinden het leuk om eens in de zoveel tijd hun woning helemaal aan te passen aan de moderne tijd. Dit betekent dan zoveel dat er een nieuw design gekozen wordt en dat de woning een mooie make-over krijgt. Met een gietvloer heb je al snel een schitterende woning te pakken die weer jaren een toffe look heeft. Lees er meer over op gietvloer.nl.

Kies een minimalistische stijl 

Wanneer je van gietvloeren houdt, is het erg aan te raden om te gaan voor een minimalistische stijl. Je moet dan denken aan stijlen als de Scandinavische of de industriële. Het is een feit dat deze stijlen bijzonder eenvoudig vormgegeven zijn en daardoor een bepaalde lichtheid uitstralen. Je voelt je sowieso een stuk fijner in een strak interieur waarbij er niet heel veel prullaria te zien is. Combineer dit met een gietvloer die ook heel erg basaal is qua visuele aspecten en je hebt een geweldige match te pakken.

De voordelen van een gietvloer voor je praktijk

Er zijn allerlei praktische voordelen verbonden met het kiezen van een gietvloer voor in je praktijk. Zo is het namelijk een vloer die gemakkelijk schoon te maken is omdat hij goed tegen water kan en zelfs tegen zeep. Je hoeft hem alleen maar te dweilen en hij is weer blinkend schoon. Dit is dan weer erg goed voor de hygiëne in huis; als kinderen op de vloer spelen hoef je niet bang te zijn dat ze in het vuil zitten.

Omdat de gietvloer gemaakt is van kunststof die erg slijtvast is, scheurt deze niet in gebruik met een vloerverwarming en is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren omdat kunststof nu eenmaal heel gemakkelijk op kleur te brengen is; precies zoals jij het wilt hebben.

Al met al is de gietvloer een geweldige basis voor je moderne interieur waar je nog vele jaren, soms wel 20 jaar, mee kunt doen. Wil je meer interessante tips voor je praktijk en zorgwerk ontdekken? Lees dan snel de rest van onze blogs. Houd onze site in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden