Wordt nu lid

Schrijf je in

Personal training

cardio & krachtraining

Crossfit

Boxing

Yoga

ONBEPERT SPORTEN VOOR MAAR

€ 24,99- P/M

tarieven

Group Classes

De groeplessen vallen volledig binnen je abbonement. Daarom kun je dus aan elke groepsles deelnemen. Wil je eerst kennis maken, dan kan dat op de speciale kennismakings avonden.

Het rooster van onze groepslessen is te vinden in onze sportschool.

1:1

Voor € 5,- per maand kun je iedere week deelnemen aan onze spreek uren. Doordat in deze spreek uren worden tips, tricks en vragen worden doorgenomen kun je vaak sneller je doelen bereiken.

Supplementen

Eiwitten, BCAA of Pre-Workout. Informeer in onze club naar de werking en de beste producten. Wil jij gebruik maken van deze producten, voor € 20,- per maand voorzien wij je van de benodigde producten.

Kid’s Club

Wil je sporten maar moet je ook op de kinderen passen?

Dat is bij ons geen probleem. Omdat wij beschikken over een speciale kid’s club waar je kinderen tijdens het sporten kunnen spelen. Zo kom jij aan je work-out en hebben je kinderen een uitlaat klep in onze speel jungle.

3 daagse proeftijd

Meld je hier aan voor je 3 daagse gratis proef periode. Met deze aanmelding kun je 3 dagen genieten van al onze faciliteiten.

groepslessen

Weight Loss

Ons weight loss programma is een speciaal samengestelde fitness groep. Alle oefeningen zijn zo samengesteld voor het beste resultaat, wil jij graag effectief afvallen dan is dit zeker iets voor jou!

Meer informatie?

Spinning

Voor de echte fietsliefhebbers: Spinning. Samen met een instructeur ga je tijdens deze les flink aan de bak op de fiets. Door het wisselen van tempo en de zwaarte van de versnelling zul je aan het einde van deze work-out trots zijn.

Meer informatie?

Core Training

Core training is de killer voor je buikspieren. Heb jij altijd al een Sixpack gewild? Volg dan onze speciaal samengestelde core training en je zult versteld staan over de resultaten.

Meer informatie?

Crossfit

Crossfit is een combinatie van fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Deze elementen worden gecombeneerd tot een training waarbij zowel uithoudingsvermogen als kracht op de proef worden gesteld.

Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit en snelheid.

Meer informatie?

Yoga

Bij Yoga draait alles om de verbinding tussen het lichaam en de geest. De balans hiertussen moet goed zijn om uiteindelijk tot ontspanning te komen.

Tijdens je Yoga les ben je alleen maar bezig met het hier en nu. Hierdoor krijg je een betere bewustwording van je lichaam.

Meer informatie?

Boxing

Voor de echte doorzetters bieden wij ook boks lessen. Boksen is een erg intensieve vechtsport waarbij opgeven geen optie is.

Bij ons wordt er veel gebruik gemaakt van “sparren” om zo te trainen.

Voor de echte liefhebbers worden er soms ook wedstrijdjes georganiseerd op kleine schaal.

Meer informatie?

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Bekijk het laatste nieuws!