Personal training

Personal traning Almere

Persoonlijke groei

 

Bij Your Health Almere draait alles om jou persoonlijke groei. Niet alleen lichamelijk, maar ook vooral emotionele en geestelijke groei. Daarnaast haalt Your Healt ook veel uit jouw enthousiasme. Wij helpen je naar je doelen, en jij helpt ons naar het verbeteren van het trainingsprogramma waardoor de kwaliteit blijft verbeteren. Door ons hechte team delen we veel ervaring, maar wordt je ook opgenomen in een hechte groep die zorgt voor plezier tijdens het sporten.

maatwerk

 

Personal training is maatwerk, alle schema’s worden persoonlijk op jou afgesteld. Hierdoor kan jij sporten op een manier die voor jou werkt. Elk lichaam is anders en daardoor is er geen standaard voorbeeld. Door het werken met persoonlijke plannen gaan we doelgericht ontwikkelen naar de beste en gezondste versie van jezelf. 
Alles draait om jou, we doen alles op een manier die jij prettig vind. Doordat wij op deze manier werken kun jij het beste je doelstellingen behalen.

Persoonlijke hulp

 

Het bereiken van je doelen bestaat voor een groot deel uit een mentale strijd. Hierom zijn onze instructeurs niet alleen goed in sport, maar ook getraind in mentale en fysieke steun. Hierdoor zijn ze voor jou een luisterend oor, ook als je het even niet meer ziet zitten slepen zij jou er door heen.
Door de grote kennis van onze trainers kun je doelgericht en gevarieerd trainen. Onze sportschool in Almere heeft een groot aanbod met trainingsmogelijkheden, er is dus altijd een manier die bij jou past.

Waarom Personal training?

Persoonlijk plan

 

Bij Your Health Almere personal training wordt alles op jou persoonlijk afgestemt. Hiervoor wordt er een traings- en voedingschema opgesteld welke aansluiten bij jou persoonlijke doelen.

Doelen

 

Bij de eerste training worden je persoonlijke doelen opgesteld. Je resultaten worden vervolgens regelmatig gemeten bij onze sportschool in Almere. Hierdoor zie je een voortgang die je extra motiveert.

Motivatie

 

Onze instructeurs zullen je motiveren om door te gaan. Niet alleen tijdens de training ook  daarbuiten. Onze instructeurs houden persoonlijk contact om je scherp te houden. Hierbij is mentale coaching het uitgangspunt. 

Vooruitgang

 

Door het constant bijhouden van je voortgang kunnen doelen of trainingen op tijd worden bijgesteld. Onze intrecteurs bekijken wekelijks jouw resultaten om je persoonlijke vooruitgang  zo goed mogelijk te laten verlopen.

GROEPSLES

 

Alle trainingen en het ondersteunend materiaal wat je nodig hebt hebben wij voor jou in een online omgeving gezet. Hierdoor kun je altijd en overal bij je schema’s. Ook ontvang je uit deze omgeving extra advies en tips van onze trainers.

Pakketten & Tarieven

Proefles Personal training

Meld je aan voor een gratis proefles personal training. Na aanmelding zal een van onze trainers contact met je opnemen zodat jullie samen een afspraak kunnen in plannen.

Meer weten?

Social media

Wil je nog meer informatie over personal training. Maak dan even een afspraak via de contact pagina en kom op een kennismakingsgesprek. Daarnaast hebben wij hieronder een paar intressante links voor je klaargezet.

Kan ik ook vaker in de week trainen?

Dit kan, wel adviseren wij altijd eerst om te kijken of personal training je bevalt. Daarna is het in overleg mogelijk om meer lessen per week te krijgen.

Komt iedereen in aanmerking voor personal training?

Personal training is volledig persoonlijk, dus iedereen kan er aan mee doen. Alle schemas en trainingen worden per persoon bepaald.

Op welke tijden is personal training?

Je kan samen met de personal trainer een afspraak inplannen binnen de openingstijden van onze sportschool in Almere.

Wat als het niet klikt met de trainer?

Je krijgt van ons altijd eerst een trainer toegewezen. Voel je geen klik met je trainer is dit geen enkel probleem. Wij gaan ons best doen de bijpassende trainer te vinden!

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Gratis 3 daagse proeftijd