Personal training pakket

Schrijf je in 

Leuk dat je geinterreseerd bent in een personal training pakket bij Your Health Almere. Wij kijken er naar uit je te verwelkomen bij onze sportschool. Samen gaan we er alles aan doen dat jij je doelen haalt en vooral heel veel plezier hebt tijdens het sporten.

Omdat je samen met een van onze personal trainers een training moet inplannen zal deze contact met je opnemen na de inschrijving. Hieronder kun je al je gegevens invullen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Doordat wij op het moment erg veel inschrijvingen ontvangen kan het soms iets langer duren. Wij streven er naar binnen 2 dagen je aanmelding te hebben afgerond.

Titel

Paketten

active-athlete-barbell-2261485

Crossfit

Crossfit is een combinatie van fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Deze elementen worden gecombeneerd tot een training waarbij zowel uithoudingsvermogen als kracht op de proef worden gesteld.

kickboxer-1561793_1920

boxing

Voor de echte doorzetters bieden wij ook box lessen. Boxen is een erg intensieve vechtsport waarbij opgeven geen optie is.

active-beautiful-blond-866370

Yoga

Bij Yoga draait alles om de verbinding tussen het lichaam en de geest. De balans hiertussen moet goed zijn om uiteindelijk tot ontspanning te komen.

3 daagse proeftijd

Nog niet helemaal zeker of Your Healt iets voor jou is?

Meld je dan  aan voor de 3 daagse gratis proef periode. Met deze aanmelding kun je 3 dagen genieten van al onze faciliteiten bij onze sportschool in Almere.

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Lees het laatste sport nieuws