Sinds 1985

over ons

Het verhaal achter your Healt almere, onze missie & visie. 

 

onze sportschool

Your Health een sportschool voor familie door familie. Opgericht in 1985 en sindsdien uitgegroeid tot een van de betere sportscholen in Almere.
Doordat de sportschool nog altijd in handen is van de oorspronkelijke familie is er een band met de leden, vertrouwen en gezelligheid komen hierbij altijd naar voren. Deze familie staat open voor nieuwe leden om zo samen iedereen aan het sporten te krijgen. Persoonlijke aandacht is hierbij het uitgangspunt, met de juiste aandacht kun jij namelijk je doelen bereiken.

Door het echte familie gevoel in onze sportschool is het altijd gezellig en wordt je sneller gemotiveerd door een van onze trainers. Sport is belangrijk en moet voor iedereen toegankelijk zijn, daar staan wij volledig voor. Wij helpen elke sporter ongeacht niveau naar zijn uiteindelijke doelen.

“Een spotschool in Almere voor iedereen! Bij your health is het halen van je doelen dichterbij dan je denkt.”

Your Health bekijkt alles vanuit jou, jij bent tenslotte degene die het waar moet maken. Onze methoden worden aangepast zodat het voor jou werkt. 

Onze sportschool heeft jaren ervaring waardoor onze kennis je verder kan helpen met je persoonlijke groei.

adult-athlete-body-1552104
active-athlete-biceps-2261478

Popular Programs

Weight Loss

Spinning

Core training

Crossfit

Boxing

ga voor de verandering

Echte resultaten

Of je het nou zelf doet, in een groepsles of met personal training. Bij Your Health Almere stoppen we niet voordat jouw doelen zijn behaald! Met onze schema’s en begeleiding ga je voor echte resultaten!

Onze Missie

“Zo veel mogelijk mensen aan het sporten krijgen.”

Onze Visie

“Zorgen voor een compleet gezonde samenleving.”

Recensies

“Ik sport zelf al jaren bij Your Health, een andere sportschool kiezen zal ik ook niet snel doen. Ik krijg hier de perfecte begeleiding en feedback. Daarnaast is deze sportschool een grote familie wat het super leuk maakt om te gaan sporten.”

Jan de Vries

“Ik ben nog vrij nieuw bij deze sportschool, maar heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik ben hartelijk ontvangen en voel me al volledig thuis. De sportschool heeft veel faciliteiten waardoor ik elke dag weer kan genieten.”

Joanie Burgmans

“Nog altijd tevreden over deze sportschool. Your Health geeft mij veel persoonlijke begeleiding, hierdoor ben ik al goed op weg met mijn doelen. Door de juiste motivatie ga ik onderhand elke dag sporten.”

Malou de Wijer

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Lees het laatste sport nieuws