lessen & programmas

onze sportschool

Cardio & Kracht

Onze sportschool in Almere beschikt over de professionele apparatuur van Precor. Deze apparatuur geeft jou als sporter een ruim aanbod. 

Groepslessen

Your Health geeft dagelijks meerdere groepslessen. Deze groepslessen worden begeleid door ervaren instructeurs.

Omdat onze intructeurs je motiveren zul je uiteindelijk meer plezier hebben in het sporten.

Personal training

Niet iedereen vindt het prettig op zichzelf te trainen. Daarom kan je bij onze sportschool in almere ook kiezen voor personal training!

Bij personal training ga je samen met een van onze intructeurs aan de slag, hij zal je dan volledig begeleiden tijdens je training.
Niet alleen helpt de intructeur je tijdens de training maar ook geeft hij adviezen voor thuis.

Onze intructeur beschikken over jaren ervaring en zorgen dat ook jouw doel wordt behaald!

Preventie

Onze sportschool werkt samen met het Preventiecentrum Almere. Hierdoor ben jij snel geholpen met al je blessures. 

Blijf ook nooit door sporten met een blessure zonder goed advies!

Wanneer je opzoek bent naar een sportschool in Almere zit je bij Your Healt aan het juiste adres. Your Healt motiveert en inspireert iedereen om zijn doelen te behalen. Bij onze sportschool in Almere sport je op jou manier!

Samen met onze trainers bereik je doelen, verleg je grenzen en heb je altijd plezier. Bij onze sportschool in Almere maken we sport leuk! Dit zorgt ervoor dat jij altijd gemotiveerd blijft.

Bij onze sportschool in Almere heb je een grote keuze uit verschillende groepslessen, fitness programma’s en cardio trainingen. Wil je tips of iets nieuws proberen, ga dan naar een van onze trainers.

Aanbod groepslessen

Onze sportschool in Almere heeft een ruim aanbod groeplessen. Hierdoor kan je altijd iets vinden wat bij je past. Weet je nog niet wat je wil maar ben je wel nieuwschierig? Kom dan naar een van onze kennismakings avonden en leer alles over ons aanbod groepslessen!

fitness-4318713_1920
Weight Loss

Ons weight loss programma is een speciaal samengestelde fitness groep. Alle oefeningen zijn zo samengesteld voor het beste resultaat, dus wil jij graag effectief afvallen dan is dit zeker iets voor jou!

Meer informatie?

sports-1962574_1920
Spinning

Voor de echte fietsliefhebbers: Spinning. Samen met een instructeur ga je tijdens deze les flink aan de bak op de fiets. Door het wisselen van tempo en de zwaarte van de versnelling zul je aan het einde van deze workout trots zijn.

Meer informatie?

weight-loss-1207555_1920
Core Training

Core training is de killer voor je buikspieren. Heb jij altijd al een Sixpack gewild? Volg dan onze speciaal samengestelde core training en je zult versteld staan over de resultaten.

Meer informatie?

active-athlete-barbell-2261485
Crossfit

Crossfit is een combinatie van fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Deze elementen worden gecombeneerd tot een training waarbij zowel uithoudingsvermogen als kracht op de proef worden gesteld.

Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit en snelheid.

Meer informatie?

active-beautiful-blond-866370
Yoga

Bij Yoga draait alles om de verbinding tussen het lichaam en de geest. De balans hiertussen moet goed zijn om uiteindelijk tot ontspanning te komen.

Tijdens je Yoga les ben je alleen maar bezig met het hier en nu. Hierdoor krijg je een betere bewustwording van je lichaam.

Meer informatie?

kickboxer-1561793_1920
Boxing

Voor de echte doorzetters bieden wij ook box lessen. Boxen is een erg intensieve vechtsport waarbij opgeven geen optie is.

Bij ons wordt er veel gebruik gemaakt van “sparren” om zo te trainen.

Voor de echte liefhebbers worden er soms ook wedstrijdjes georganiseerd op kleine schaal.

Meer informatie?

sport-2260736_1920

Proefles peronal training

Weet jij niet zeker of personal training wel war voor jou is? Dan is dit je kans! Bij onze sportschool in Almere krijg je een kennismakingsles personal training helemaal gratis.

De kennismaking bestaad uit een gesprek waarin jou doelen worden vastgesteld, daarnaast gaat de personal trainer je natuurlijk ook nog even goed aan het werk zetten. 

Personal Training

Your Healt Almere verzekerd dat jij met ons peronal training programma al je doelen kunt halen. Wat het verschil is? Onze intructeur hebben jaren ervaring en geven jou tijdens de training 100% persooonlijke aandacht. Niet allen is het fijn dat je geholpen wordt, de personal trainer motiveert je ook om alles uit de kast te halen!

training

Onze instructeur begeleiden en motiveren je de hele training. Samen met jou zorgen ze voor het behalen van doelen.

Voor het behalen van deze doelen wordt er een gepersonaliseerd trainingschema opgesteld.

Voeding

Bij veel sporten is de juiste voeding heel belangrijk. 80% van de kans om je doel te behalen ligt bij je voeding. Om deze reden gaan de instructeur samen met jou kijken naar je voeding. Op basis van wat ze constateren zullen ze jou persoonlijke adviezen geven die passen bij jou lifestyle.  

Mindset

Om doelen te behalen moet je:

  • Gemotiveert zijn
  • Doorzetten
  • Doel opstellen

Dit heeft alles te maken met je mindset. Zonder de juiste mindset worden doelen niet behaald. Daarom gaan onze intructeur altijd met je in gesprek om te zorgen dat je altijd met de juiste mindset de sportschool binnen komt!

Recensies

“Zelf ben ik een fanatieke sporter en ben ik erg tevreden met Your Healt. Deze sportschool biedt veel facalicteiten en dit zorgt keer op keer voor een perfecte workout! Kom je er toch niet uit staat het personeel altijd voor je klaar.”

Martijn Wennink

“Ik sport al een tijdje bij Your Healt Almere, en ben erg blij met deze sportschool. Veel persoonlijke begeleiding en een ruime keuze aan oefeningen. Zelf heb ik al een aantal keer gebruik gemaakt van personal training wat zeker is aan te raden!”

Saartje Wassing

“Voor mij is sporten soms erg lastig, mijn kinderen en baan nemen bijna al mijn tijd in beslag. Gelukkig blijft Your Healt mij motiveren om niet op te geven. Your Healt heeft mij geholpen mijn doelen te behalen, 10 Kilo afvallen is niet niks.”

Jasmijn Kromhout

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Gratis 3 daagse proeftijd