Faciliteiten

Gratis 3 daagse proeftijd

Genieten van extra’s

Onze sportschool biedt niet alleen fitness! Naast trainen kan je bij ons ook heerlijk genieten. Zo kun je na je training gebruik maken van de sauna of kiezen voor een massage om de spieren weer los te krijgen. Ook hebben wij een hele gezellige healthy bar. Kom snel langs bij onze sportschool in Almere!

Sauna&Welness

Bij Your Health vinden we niet alleen sport maar ook ontspanning erg belangrijk. Daarom kun je met jou abbonement gebruik maken van onze saune om heerlijk te ontspannen. Liever een massage? Ook dat is mogelijk, vraag bij de balie naar de mogelijkheden.

luxe kleedkamers

Your Heath wil voor jou het aller beste, daarom hebben wij luxe kleedkamers. Onze kleedkamers zijn voorzien van kluisjes waarvan je gebruik kunt maken als je een slotje meeneemt. Daarnaast kun je bij ons ook doucen zodat je eventueel gelijk door kan naar je volgende afspaak. En heb je nou echt de tijd, ga dan even in het bubbelbad voor de ultieme ontspanning.

healthy bar

Na het sporten kun je even heerlijk tot rust komen in onze heathy bar. In deze bar worden uitsluitend gezonde dingen geserveerd zodat jou resultaat natuurlijk niet voor niet is geweest. Samen met je mede sporters kun je hier heerlijk tot rust komen en elkaar nog even extra motiveren voor de volgende dag. 

jan-laugesen-4UbSaPKGRqc-unsplash
daan-evers-tKN1WXrzQ3s-unsplash
bath-20480_1920

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Lees het laatste sport nieuws