Cardio & Krachttraining

Cardio 

Cardio training

 

Your Health Almere beschikt over de nieuwste fitness apparatuur van Precor. Precor is marktleider in Amerika op dit gebied en heeft dus jaren ervaring. Hierdoor hebben wij fitness Apperatuur van hoge kwaliteit. 

Voor cardio oefeningen beschikken wij onder andere over:

  • Fietsen
  • Loopband
  • Traplopen
  • Touwspringen
  • Cross-trainer
inspired-horizons-digital-marketing-XqxnqyqDU0k-unsplash

high intensity

 

Geen zin om voor je uit te staren op een cardio apparaat, daarvoor hebben wij de oplossing. Onze sportschool in Almere heeft speciale High Intensity cardio schema’s. Met deze schema’s doe je kracht oefeningen op hoge intensiteit.

Doordat je de oefeningen op laag gewicht beoefend en dus werkt aan je snelheid, zal je lichaam vermoeit worden en heb je een andere manier van cardio training. Daarnaast kan je kiezen voor opbouwen van het gewicht op je kracht ook een beetje op de proef te stellen.

 

humphrey-muleba-dDp-6pXrYik-unsplash
jelmer-assink-gzeTjGu3b_k-unsplash
humphrey-muleba-LOA2mTj1vhc-unsplash

Krachttraining

Fitness toestellen

 

Precor heeft niet alleen goede cardio apparaten, maar ook uitstekende toestellen voor kracht training. Wij hebben een uitgebreide keuze aan toestellen zodat je elke spier goed kunt trainen. Bevalt een oefening je niet, dan ruil je deze dus gewoon voor een andere. Als je er nou zelf echt niet uitkomt staan onze intructeurs altijd klaar om je advies te geven.

john-arano-h4i9G-de7Po-unsplash

Free Weight

 

Uitgekeken op de toestellen? Dan hebben wij nog een grote free weight afdeling voor je. Hier kun je aan de slag met dumbells, stangen en schijfen gewicht.

Het voordeel van free weight is dat je zelf de balans en coördinatie regelt. Hierdoor train je dus naast je spieren ook je balans en coördinatie. 

Meer weten?

Social media

Voor meer informatie over trainen in de sportschool en fitness hebben wij onderstaande links bij elkaar gezocht. Hier vindt je extra motivatie voor jou fit lifestyle.

Kan ik cardio en krachttraining alleen doen?

Ja dit kan, je bent volledig vrij om te trainen wat jij wilt. Maar onze intructeurs willen je natuurlijk altijd adviseren.

Krijg ik begeleiding?

Cardio en krachttraining doe je zelf. Wel krijg je de eerste keer een introductie en zijn onze trainers aanwezig om je tips te geven.

Kan ik dit doen als beginner?

Ja dat kan zeker, informeer wel even bij een van onze intructeurs zodat je niet te hard van stapel loopt!

Hoe weet ik wat ik moet doen?

Bij de eerste kennismaking zullen onze trainers je helpen met het samenstellen van een schema. Hierdoor kun jij gelijk aan de slag en een sterke start maken.

Het begint

bij jezelf!

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag: 08:00 – 23:00

Zaterdag: 08:00 – 22:00

Zondag: 08:00 – 20:00

Gratis 3 daagse proeftijd