Faciliteiten

FACILITEITEN ALMERE

 

 

Niemand wil betalen voor zaken waar ze toch nooit gebruik van maken. Door middel van gedegen marktonderzoek is er een manier gevonden om het onbeperkt fitnessen aan te kunnen bieden voor het lage bedrag van   € 15,95   per maand, waarbij nooit een concessie gedaan wordt aan de kwaliteit van onze apparatuur, de ruimte of professionele begeleiding.

 

 

CARDIO EN FITNESS

 
Your Health heeft gekozen voor de professionele apparatuur van Precor, marktleider in Amerika op het gebied van fitnessapparatuur. Het ruime aanbod van cardioapparatuur en krachtapparatuur biedt u als sporter alle mogelijkheid om ontspannen zelfstandig te trainen. Daarnaast bieden wij de gevorderde sporter een ruim assortiment aan vrije trainingsgewichten met dumbels tot 32 kg, losse stangen en schijven tot 25 kg, buikspiermatjes en Swiss balls.

 

 

YOUR PERSONAL TRAINING EN BEGELEIDING

 

Persoonlijke aandacht bij training wordt in elk sportcentrum belooft en Your Health maakt het waar. Naast uw abonnement kunt u kiezen voor "Your Personal training". Dit zijn op maat gemaakte personal fitnessprogramma's. Of u nu geïnteresseerd bent in een éénmalige les of behoefte heeft aan meerdere begeleide trainingen, voor elke doelstelling en elke portemonnee is "Your Personal training" beschikbaar. Dit staat natuurlijk los van de gratis fitnessbegeleiding die op uitgebreide tijdstippen standaard aanwezig is en waarbij u terecht kunt met korte vragen of adviezen. Kijk ook eens bij onze Your Health Specials.

 

 

BUIKSPIERKWARTIER

 

Hoewel Your Health geen lessen aanbiedt, zijn wij vorig jaar toch gestart met het zeer succesvolle buikspierkwartier. Voor velen zijn de buikspieren het minst favoriete onderdeel om te trainen en worden dan ook vaak (bewust) vergeten. Toch is het voor een goede balans in uw lichaam belangrijk dat ook deze spieren goed getraind worden. Onder begeleiding worden de buikspieren flink aangepakt en wordt er door de fitnessinstructeur ondertussen goed gelet op uw lichaamshouding, zodat blessures vermeden kunnen worden. Vraag bij de balie naar de exacte tijden van deze buikspierlessen.

 

 

ZONNEKANON

 

Dit 40-lamps zonnekanon van het merk Calypso zorgt in 15-20 minuten voor een mooie egale teint. Met zijn drie gezichtsbruiners en breed ligvlak, waarbij de lampen dicht onder het lichaam zijn geplaatst voor ongekende bruiningprestaties, verschaft dit zonnekanon u optimaal comfort en ruimte. Een mooi getint lichaam in 15-20 minuten voor maar € 5,-.


Tip: Gebruik voor een diep bruine kleur onze speciale zonnebronzingcrème. Deze is verkrijgbaar aan de balie. 

 

 

SHIATSU MASSAGESTOEL

 

In samenwerking met Wellness International heeft Your Health de Shiatsu massagestoel in haar uitgebreide aanbod opgenomen.

 

Massagestoelen zijn een steeds vaker voorkomend verschijnsel in onze gehaaste maatschappij. De tendens is dat wij in ons bestaan steeds vaker in het NU proberen te leven. Wij komen hier mede in terecht door rust te nemen, te luisteren naar de signalen van ons lichaam en stil te staan bij het moment.

 

De Shiatsu techniek, die in de massagestoel zit verwerkt, wordt uitgevoerd door middel van het uitoefenen van druk op specifieke delen van het lichaam met als doel het corrigeren van de balans van het lichaam en het verbeteren of onderhouden van de gezondheid. Het is ook een methode die bijdraagt in het helende proces bij aandoeningen. Deze massage geeft naast heling, ontspanning, meer energie en een betere doorbloeding ook een algeheel gevoel van welbehagen!

 

 

 

BARASSORTIMENT

 

Your Health heeft gekozen voor een bondig barassortiment bestaande uit eiwitshakes, koolhydratenshakes, energiedrank, jus d’orange, fruitshakes, koffie, thee en energierepen. Geen overbodige artikelen, puur wat u nodig heeft voor, tijdens of na uw training.

 

 

 

NIEUW BIJ YOUR HEALTH
18/03 | GROEPSLESSEN
24/04 | ZUMBA!
26/04 | FIT CHALLENGE
29/04 | FREE WIFI
OPENINGSTIJDEN
Your health is elke dag open

Maandag t/m vrijdag:
van 08.00 - 22.00 uur


Zaterdag en zondag:
van 09.00 tot 15.00 uur

 

 

© Copyright Your Health. All rights reserved